Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer interesant prins de Boldrin pe final de carieră. Cu ce echipă cunoscută urmează să semneze

Transfer interesant prins de Boldrin pe final de carieră. Cu ce echipă cunoscută urmează să semneze

Campionate

Comentarii

Fernando Boldrin se pregăteşte de un transfer surprinzător.

În vârstă de 33 de ani, Fernando Boldrin şi-a încheiat în această iarnă contractul cu Samspunspor, dar nu va sta foarte mult pe bară,

Fostul mijlocaş al FCSB-ului şi al Astrei are o ofertă interesantă de la un club din ţara natală.

Unde ar urma să se transfere Fernando Boldrin

Fernando Boldrin este unul dintre stranienii care au lăsat o impresie foarte bună în campionatul României. La noi, el a jucat pentru Concordia Chiajna, Astra şi FCSB.

Din 2017, el a jucat numai în Turcia, pentru Kayserispor, Rizespor şi Samsunspor. Acum, el a devenit liber de contract, dar are o ofertă interesantă din Brazilia.

Potrivit gauchazh.clicrbs.com.br, el se află în negocieri avansate cu Juventude, unul dintre cele mai vechi cluburi din Brazilia, înfiinţat în 1913.

Interesant este că la Juventude, care joacă în prima ligă a Braziliei, secund este Adailton, celebrul atacant brazilian care a jucat pentru FC Vaslui.

Potrivit sursei citate, negocierile dintre Fernando Boldrin şi Juventude au intrat în impas săptămâna trecută, din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului.

Însă conducerea lui Juventude a decis să ridice plafonul salarial impus de club, ca o excepţie pentru Boldrin, astfel că cele două părţi sunt foarte aproape de a semna contractul.

Fernando Boldrin a mai jucat în Brazilia pentru Sao Carlos-SP, Portuguesa, Guaratinguetá, Arapongas şi Velo Clube.

În România, Fernando Boldrin a acumulat 97 de prezenţe în Liga 1, reuşind 20 de goluri şi 14 pase decisive.

În Turcia s-a transfert de la FCSB, după ce Kaiseryspor a plătit 1,2 milioane de euro. Gigi Becali îl transferase de la Astra contra sumei de 400.000 de euro. 

Afla mai multe despre: boldrin 

viewscnt
Articole similare