Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos pregătit de Rapid! Ce nume cu greutate e gata să revină la giuleşteni: ”Eu îmi doresc foarte mult să mă întorc acasă”

Transfer spectaculos pregătit de Rapid! Ce nume cu greutate e gata să revină la giuleşteni: ”Eu îmi doresc foarte mult să mă întorc acasă”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a reuşit promovarea în Liga a 3-a şi e gata să aducă un nou jucător cu mare experienţă pentru a ataca promovarea în eşalonul secund. Transferul ar urma să se facă în această vară, dacă ambele părţi vor ajunge la un numitor comun.

Ajuns la 33 de ani, Ovidiu Herea pare tot mai tentat să revină în locul unde s-a simţit cel mai bine. Mijlocaşul se află în negocieri cu Academia Rapid, iar transferul s-ar putea realiza în zilele viitoare.

”Eu îmi doresc foarte mult acest lucru, am declarat acest lucru de când am plecat la Sion. Şi îmi doresc în continuare să mă întorc la Rapid, acum nu depinde numai de mine, trebuie să-şi dorească şi ei acest lucru, dar eu sunt dispus să revin acasă”, a spus Herea pentru Prosport.

E LA CURENT CU TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ LA ECHIPĂ

Herea a urmărit fiecare joc al Rapidului din Liga a 4-a şi nu se teme că procesele lui Florin Talpan vor afecta drumul echipei din Giuleşti.

Sunt la curent cu tot ce se întâmplă la Rapid. I-am urmărit, am văzut aproape fiecare meci, nu pot să mă rup de Rapid. Cred că cei de la Rapid ştiu foarte bine ce au de făcut, au reuşit să cumpere şi palmaresul, am înţeles că sunt în regulă şi cu indentitatea sportivă, deci nu văd unde ar fi problema. Echipa a promovat pe merit”, a spus Herea.

Afla mai multe despre: academia rapidtransferherea,  

viewscnt
Articole similare