Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător pentru Gabi Matei! Fundaşul va fi coleg cu Gabi Iancu

Transfer surprinzător pentru Gabi Matei! Fundaşul va fi coleg cu Gabi Iancu

Stranieri

Comentarii

Gabriel Matei va juca din 2018 la gruparea poloneză Termalica Nieciecza, la care evoluează şi fostul stelist Gabi Iancu.

Fundaşul s-a despărţit de formaţia azeră FK Zira şi a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia clasată pe locul 13 în prima ligă a Poloniei.

"Gabriel Matei a semnat pe doi ani cu Termalica, din prima ligă a Poloniei. Este cea de-a doua aventură a sa în Ekstraklasa. Mult noroc!", a anunţat impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.

Noua echipă a lui Gabi Matei provine dintr-un sat cu doar 750 de locuitori, fiind cea mai mică localitate din istoria fotbalului care are club într-o primă ligă din Europa. Termalica Nieciecza îşi joacă meciurile pe un stadion cu 4600 de locuri, de peste 6 ori mai mare decât populaţia totală a satului.



În vârstă de 27 de ani, Gabi Matei se află la a treia experienţă în străinătate, după ce în trecut a mai evoluat la Zira (Azerbaidjan) şi Górnik Leczna (Polonia). În România, Matei a jucat pentru Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii, Steaua, FC Braşov, Academica Clinceni şi ASA Târgu Mureş.
 

Afla mai multe despre: gabi mateigabi iancutransferpolonia 

viewscnt
Articole similare