Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător pentru Gabi Torje! ”Vulturii” l-au convins să se întoarcă în România

Transfer surprinzător pentru Gabi Torje! ”Vulturii” l-au convins să se întoarcă în România

Liga 2

Comentarii

Gabriel Torje (33 de ani) a fost prezentat, marţi, drept noul jucător al Concordiei Chiajna, formaţie ce activează în Liga 2.

Gabriel Torje va fi colag la Concordia Chiajna cu doi foşti colegi de la echipa naţională: Gabriel Tamaş şi Adrian Popa.

Gabriel Torje a semnat cu Concordia

După ce şi-a reziliat contractul cu turcii de la Genclerbirligi, Gabriel Torje a decis să se întoarcă în fotbalul românesc.

Nu va juca pe prima scenă a fotbalului românesc, ci în Liga 2, unde are ca obiectiv promovarea cu Concordia Chiajna.

BUN VENIT, GABRIEL TORJE!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje  a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor. 

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat  in tricoul echipei nationale a Romaniei,  57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul "vulturilor verzi", alaturi de colegi si staff-ul tehnic!
”, a anunţat clubul ilfovean, pe contul oficial de Facebook.

Ştire în curs de actualizare.

Afla mai multe despre: gabriel torjechiajna 

viewscnt
Articole similare