Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul colosal la care visează PSG! Ce super jucător de la Real Madrid e dorit cu insistenţă la Paris: ”Dăm tot ca să-l luăm la vară”

Transferul colosal la care visează PSG! Ce super jucător de la Real Madrid e dorit cu insistenţă la Paris: ”Dăm tot ca să-l luăm la vară”

Real Madrid

Comentarii

Şeicii de la PSG vor să dea o lovitură colosală pe piaţa transferurilor, după Mondialul din Rusia. Trupa din Paris va lansa o ofertă imensă pentru cel mai important jucător de la Real Madrid.

Ziariştii din Spania au aflat că PSG va face tot ce e posibil pentru a obţine, în vară, semnătura lui Cristiano Ronaldo. Francezii au primit deja acordul lui Cristiano Ronaldo, fotbalist nemulţumit de modul în care Florentino Perez a refuzat să-i mărească salariul la Madrid.

CR7 şi-a dat acordul de a juca la PSG, iar francezii au pregătit 200 de milioane de euro pentru aducerea portughezului. 150 de milioane de euro va primi Real Madrid, iar alte 50 de milioane de euro vor merge pentru salariul şi prima de instalare ale lui Cristiano Ronaldo.

Un singur om poate face ca transferul să pice, iar acela este Florentino Perez. Dacă preşedintele lui Real va accepta să-i ridice la 40 de milioane de euro pe an salariul, atunci Ronaldo îşi va încheia cariera la Real Madrid. Dacă nu, atunci mutarea bombă se va face imediat după Campionatul Mondial din Rusia.

Afla mai multe despre: ronaldoreal madridpsgtransfer 

viewscnt
Articole similare