Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la Anji l-ar putea aduce pe Paul Anton la naţională: ”Îl vom urmări şi pe el. Sper să se impună”

Transferul la Anji l-ar putea aduce pe Paul Anton la naţională: ”Îl vom urmări şi pe el. Sper să se impună”

Echipa națională

Comentarii

Cu transferul la Anji, Paul Anton şi-a mărit şansele să prindă naţionala! Contra este sigur că mijlocaşul va fi om de bază la ruşi şi va ajuta România să meargă la Euro.

Paul Anton l-a avut antrenor pe Contra timp de câteva luni la Dinamo. Drumurile celor doi s-au separat în toamnă, dar se pot intersecta din nou la naţională.

”Îl cunosc, este un juc bun, e un jucător care mai ales într-o poziţie în care echipa naţională suferă puţin e de bun augur transferul lui la Anzhi. Să se impună să joace bine, îl vom urmări şi pe el. Sper să se impună ca titular şi jucând într-un campionat puternic. Sigur echipa naţională are de câştigat”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Paul Anton inca nu a debutat pentru Romania. Visul i s-ar putea implini in campania pentru Euro 2020. Contra a fost deja sa il vada la antrenamentele lui Anzhi.

”Asta îmi doresc, echipa naţională e un obiectiv pentru mine. Îmi doresc să devin un jucător constant al naţionalei. Ţine de mine. Ideea e să mă adaptez aici să am evoluţii bune, constante, să joc meci de meci şi eu cred că mister are ochii deschişi şi pentru mine”, a declarat Paul Anton la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalapaul antoncontracosmin contra,  

viewscnt
Articole similare