Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Grozav, în linie dreaptă! "I-am spus să elimine FCSB şi după să vină la Bucureşti!" Anunţul unui oficial dinamovist

Transferul lui Grozav, în linie dreaptă! "I-am spus să elimine FCSB şi după să vină la Bucureşti!" Anunţul unui oficial dinamovist

Superliga

Comentarii

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a vorbit despre transferul lui Gicu Grozav la gruparea din Ştefan cel Mare, precizând că mutarea a intrat în linie dreaptă şi mai sunt doar câtva detalii de pus la punct.

Cel mai probabil, înţelegerea va fi parafată după partida pe care "câinii" o dispută în această seară cu Sepsi.

"Gicu Grozav chiar ieri am vorbit cu el, i-am spus sa ramana la Zlatna să elimine FCSB-ul şi pe urmă să se urce în masină să vină. Vom vedea zilele aceastea, deocamdată azi avem un meci foarte important cu Sepsi, ne concentrăm pe acest joc şi vedem ce va urma. Se poate orice transfer. Mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo, şi Dinamo îşi doreşte să îl legitimeze, vom vedea!", a declarat Bălănescu.

Oficialul dinamovist a vorbit şi despre tragerea la sorţi a optimilor Cupei României, unde roş-albii vor întâlni o grupare din Liga a 3-a: AFK Csikszereda.

"O tragere bună pentru Dinamo. Avem obiectiv câştigarea Cupei şi cred că adversarul este unul accesibil, dar ştiţi cum este, în Cupa României se poate întâmpla orice, sper să nu se întâmple cu noi.

Sperăm (n.r. ca Niculescu să câştige Cupa cu Dinamo şi ca antrenor). Claudiu întâi trebuie să redreseze situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupă şi trebuie să câştigăm Cupa României. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo.
 
Cred că o să învăţăm ungureşte în luna octombrie. Sfârşitul lui septembrie, luna octombrie. Nu ştiu cât au în componenţă jucători de etnie maghiară, dar asta este, jucăm şi cu Sepsi, şi cu Csikszereda"
, spune Bălănescu.

Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Dan Nistor, după ce căpitanul roş-albilor a semnat un nou contract: "Nistor a fost tot timpul cu gândul la Dinamo, numai că jocul echipei nu l-a ajutat foarte mult şi implicit şi jocul lui. Nistor a semnat prelungirea, toate lucrurile legate de contract au fost stabilite, nu văd niciun fel de problemă vizavi de Nistor".
 

Afla mai multe despre: grozavdinamotransfernistorcupa 

viewscnt
Articole similare