Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Ronaldo la Juventus l-a luat prin surprindere şi pe Marius Niculae. ”Săgeată” crede că CR7 nu va avea viaţă lungă în Italia

Transferul lui Ronaldo la Juventus l-a luat prin surprindere şi pe Marius Niculae. ”Săgeată” crede că CR7 nu va avea viaţă lungă în Italia
Comentarii

Marius Niculae a fost alături de Cristiano Ronaldo la început de carieră. Cei doi au fost colegi de cameră la Sporting, iar de atunci fostul internaţional român îi urmăreşte fiecare pas jucătorului portughez. Transferul la Juventus nu avea cum să îi scape.

”Un contract pe patru ani şi pe bani foarte mulţi, eu zic că a făcut o alegere bună din punct de vedere financiar, dar va fi mult mai greu în campionatul Italiei, un campionat foarte închis, un campionat foarte dur. Eu mă aşteptam următorul pas să îl facă reîntoarcerea în Anglia, unde s-a simţit cel mai bine”, a mai spus Marius Niculae în exclusivitate la Telekom Sport.

Teoretic, noul contract ar trebui să îl ţină pe Ronaldo legat de Juventus până la 37 de ani. În realitate, Marius Niculae nu crede că lusitanul va reuşi să ducă înţelegerea la bun sfârşit.

”Cred că mai va juca la nivel înalt cel puţin un an, doi. Aşa îl vad, pentru că Ronaldo, dacă nu e bine din punct de vedere fizic, nu dă acelaşi randament. După aceea nu cred că... cred că se va reorienta către China sau către Statele Unite, unde fac toţi pasul”, a mai spus ”Săgeată”.

 

Afla mai multe despre: cr7 

viewscnt
Articole similare