Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri uriaşe promise lui Şumudică, după ce românul a fost momit cu 1,8 milioane € pe an. Patronul a dezvăluit oferta primită de Şumi

Transferuri uriaşe promise lui Şumudică, după ce românul a fost momit cu 1,8 milioane € pe an. Patronul a dezvăluit oferta primită de Şumi

Stranieri

Comentarii

Patronul lui Kayserispor a vorbit deschis despre oferta primită de Şumudică în finalul lui 2017, precizând însă că are încredere că tehnicianul român va rămâne să-şi ducă munca începută în vara trecută la bun sfârşit.

Erol Bedir a dezvăluit că Şumudică a primit o ofertă pe doi ani, cu un salariu anual de 1,8 milioane de euro, de la un club dispus să plătească şi clauza de reziliere a tehnicianului român.

"A venit o ofertă de 1,8 milioane de euro pe sezon pentru Şumudică, un contract pentru doi ani, şi chiar voiau să plătească compensaţii clubului.

Dar Şumudică vrea să rămână la noi. Când am vorbit cu el la început am stabilit să ne opunem echipelor din Istanbul, să scriem o poveste frumoasă pentru Anatolia. Sunt sigur că Şumudică e un bărbat care se va ţine de cuvânt!", spune Erol Bedir, citat de TRT Spor.




Patronu lui Kayseri spune că e dispus să asculte ofertele primite pentru cei mai buni jucători ai echipei, dar că în acelaşi timp clubul său se află în poziţia financiară de a transfera jucători inclusiv de la marile echipe ale Turciei.

"Putem discuta despre propunerile primite pentru toţi cei 24 de jucători din lot, inclusiv pentru Deniz Turuc. Dar suntem pregătiţi şi să stăm la masă pentru a aduce jucători buni de la echipele din Istanbul!", a mai declarat Bedir.

 

Afla mai multe despre: sumudicatransfer 

viewscnt
Articole similare