Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transformarea lui MM Stoica după titlul luat de FCSB. Lovit, cu arcada spartă şi fără voce: „Doar m-am dus să-l iau în braţe!”

Transformarea lui MM Stoica după titlul luat de FCSB. Lovit, cu arcada spartă şi fără voce: „Doar m-am dus să-l iau în braţe!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat Superliga României după victoria cu 2-1 în faţa „marinarilor” lui Gică Hagi.

Reacţia lui MM Stoica după sărbătoarea de titlu a celor de la FCSB

Oficialul celor de la FCSB a fost invitat la Orange Sport şi a povestit cum a avut loc întâmplarea cu Ovidiu Popescu, în urma căreia s-a ales cu arcada spartă.

MM a povestit că totul s-a întâmplat foarte rapid, iar în adrenalina momentului chiar nu a simţit ce s-a întâmplat.

„Vocea e pierdută, dar o regăsesc eu. M-am dus să-l iau în braţe (n.r. pe Ovidiu popescu), el vine şi mă loveşte. Am auzit doar <<poc>> şi nu ştiam dacă el sau eu. Am fost eu (n.r. lovit). M-a sunat Cristi Man, tatăl lui Dennis Man, şi m-a întrebat dacă au fost dure negocierile cu Ovidiu Popescu”, a spus MM Stoica în direct la Orange Sport.

FCSB are în lot "cel mai bun atacant român". Mihai Stoica, cuvinte mari despre fotbalistul lui Charalambous: "Nu pierde nicio minge"

FCSB a câştigat meciul cu Farul, scor 2-1, şi a cucerit titlul în Superligă, după o pauză de nouă ani.

Primul gol al campioanei României a fost marcat de David Miculescu. De altfel, atacantul a fost remarcat şi de Mihai Stoica.

"La ora actuală, Miculescu este cel mai bunt atacant român. Şi va demonstra în sezonul următor că va fi mult mai bun decât este acum. Este un fotbalist care nu pierde nicio minge, un fotbalist care a marcat exact când trebuia şi care a intrat în echipă exact când trebuia", a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare