Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tras pe linie moartă la CFR Cluj, Nistor îl atacă pe Dan Petrescu: ”Nu mă bagă în seamă. Să-mi spună clar în faţă ce are cu mine”

Tras pe linie moartă la CFR Cluj, Nistor îl atacă pe Dan Petrescu: ”Nu mă bagă în seamă. Să-mi spună clar în faţă ce are cu mine”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Nistor a fost adus la CFR Cluj la începutul sezonului, dar a ajuns să vadă din tribune meciurile ardelenilor, după un conflict cu Dan Petrescu. Antrenorul a fost deranjat de zvonurile conform cărora Nistor a negociat cu FCSB şi nu l-a mai băgat în seamă pe mijlocaşul venit de la Dinamo

”Bursucul” a insistat, în vară, pentru aducerea lui Nistor de la Dinamo, dar după o scurtă perioadă petrecută la CFR, fotbalistul a fost scos din lot fără nicio explicaţie. Sătul de situaţia în care se află, Nistor a răbufnit şi l-a atacat pe Dan Petrescu.

N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discuţie lămuritoare cu cei din conducere, să văd ce se întâmplă. Dacă tot nu mă bagă în seamă deloc… N-a vorbit cu mine, o să discut eu cu el.

Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tăcerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Şi vreau să joc, iar dacă nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea şansa să joc. Eu am venit la CFR cu cele mai bune intenţii, iar acum văd că cei din club mă propun peste tot, ba la Giurgiu, Steaua, Craiova, Dinamo. Cu mine n-a discutat nimeni”, a declarat Nistor, conform celor de la actualdecluj.ro

Afla mai multe despre: nistorpetrescuscandalcfr cluj 

viewscnt
Articole similare