Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei transferuri IMENSE care se pot perfecta în IANUARIE! Jucători importanţi îşi vor schimba echipele în iarnă

Trei transferuri IMENSE care se pot perfecta în IANUARIE! Jucători importanţi îşi vor schimba echipele în iarnă

Campionate

Comentarii

Pauza de transferuri din iarnă ar putea aduce minimum trei transferuri spectaculoase în fotbalul european! Negocierile au fost la un pas să fie rezolvate în această vară, dar discuţiile se pot concretiza în luna ianuarie.

Coutinho a fost curtat insistent de Barcelona în vară, dar Liverpool a refuzat să-l cedeze pe brazilian. ”Cormoranii” au cerut 200 de milioane pe Coutinho, iar negocierile s-au oprit. Transferul nu este picat definitiv, iar discuţiile vor fi reluate în această iarnă.

  • Brazilianul a bifat nouă jocuri pentru Liverpool, reuşind patru goluri şi trei pase decisive în sezonul în curs.

Alexis Sanchez l-a anunţat pe Wenger că nu va mai continua la Arsenal, dar speră ca ”tunarii” să-l lase să plece mai devreme de la echipă. Contractul îi expiră în vara lui 2018, dar Sanchez forţează plecarea în ianuarie. City e pregătită să ofere 30 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Sanchez încă din iarnă. Rămâne de văzut dacă Arsenal va alege să-l folosească până la final pe jucător, dar să nu încaseze niciun ban, sau să-l vândă în iarnă.

  • Sanchez are 10 apariţii pentru Arsenal în actuala ediţie, bifând două goluri şi două assisturi.

Riyad Mahrez a negociat mai întâi cu Barcelona, iar apoi a fost aproape de o mutare la Roma, pe ultima sută de metri. Leicester n-a dorit să-l vândă, dar Mahrez e nefericit la echipă şi îşi doreşte o schimbare încă din ianuarie. Monchi încă îl doreşte pe Olimpico şi e gata să dea 40 de milioane de euro pe mijlocaşul algerian.

  • 11 prezenţe, două goluri şi patru pase de gol are Mahrez în acest sezon.

Afla mai multe despre: alexis sanchezcoutinhomahrezarsenalliverpoolleicesterbarcelonacity 

viewscnt
Articole similare