Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Trenul trece o dată în viaţă” Transferul ratat pe care îl regretă Mircea Lucescu: „E adevărat!”

„Trenul trece o dată în viaţă” Transferul ratat pe care îl regretă Mircea Lucescu: „E adevărat!”
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a acordat un amplu interviu în presa din Italia, în care a făcut dezvăluiri despre transferurile „ratate” pe ultima sută de metri.

Pe lista menţionată anterior se află şi Gigi Buffon (43 de ani), marele portar din Italia.
Lucescu a dezvăluit că la un moment dat, când era la Şahtior Doneţk, a pus ochii pe Buffon şi a încercat să îl transfere, însă mutarea a picat.

„Am încercat să-l aduc pe Buffon când eram la Şahtior, e adevărat, dar a trecut acel moment şi cred că acum nu se mai poate. Trenul trece o dată în viaţă. Pare imposibil în acest moment, la Dinamo Kiev", a spus Mircea Lucescu, pentru Tuttosport, citat de tuttomercatoweb.com.

  • 683 de meciuri a strâns Buffon la Juventus

Marele portar este tentat să plece de la Juventus în acest sezon

Gianluigi Buffon, ajuns la 43 de ani, vrea să mai joace cel puţin încă un sezon, însă nu la Juventus.

Conform Gazzettei dello Sport, legendarul portar italian ar vrea să înceapă din vară o nouă provocare profesională, să semneze cu o echipă în care să fie titular, statut pe care Juventus nu i-l poate oferi, polonezul Wojciech Szczesny fiind ”numărul 1”.

Un transfer la o altă grupare ar fi exclusă, ca urmare a ataşamentului emoţional de Juventus, dar o variantă pentru continuarea carierei lui Gianluigi Buffon ar putea fi Porto, club de la care şi-a ”agăţat ghetele în cui” un alt portar legendar, Iker Casillas.

Afla mai multe despre: mircea lucescugigi buffonjuventus 

viewscnt
Articole similare