Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tristeţe la Galaţi! Oţelul a ratat promovarea în Liga 2 la ultimul pas: ”Cine îşi doreşte mai mult, acela realizează. Îmi pare sincer rău pentru oraş”

Tristeţe la Galaţi! Oţelul a ratat promovarea în Liga 2 la ultimul pas: ”Cine îşi doreşte mai mult, acela realizează. Îmi pare sincer rău pentru oraş”

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul Galaţi a ratat promovarea în Liga 2 după ce a pierdut returul finalei barajului de promovare împotriva echipei antrenate de Florentin Petre, Dacia Unirea Brăila. Baieţii lui Petre Grigoraş au fost învinşi cu scorul de 1-0, în timp ce turul se încheiase la egalitate, 1-1.

Fosta campioană a României, Oţelul Galaţi, a ratat promovarea în Liga 2. Formaţia antrenată de Petre Grigoraş terminase sezonul pe primul loc în seria sa şi, după victoria din semifinala barajului, cu ocupanta locului doi din prima serie a Ligii 3, Foresta Suceava, o înfrunta pe Dacia Unirea Brăila.

Formaţia condusă de Florentin Petre încheiase stagiunea pe locul doi în a doua serie, în urma gălăţenilor, şi trecuse de un adversar mai bine cotat, cel puţin pe hârtie, CSM Bucovina Rădăuţi. Însă, deşi terminase în spatele Oţelului, Dacia reuşise să câştige ambele meciuri din sezonul regulat în faţa baieţilor lui Grigoraş.

Tristeţe pentru Galaţi!

Iar istoria s-a repetat şi Dacia a reuşit să treacă de Oţelul, chiar dacă accederea în Liga 2 s-a obţinut mai chinuit decât s-ar fi dorit. Iar Peter Grigoraş, dezamăgit şi lipsit de vlagă, a recunoscut că regretă munca şi efortul depuse în zadar. Acesta şi-a manifestat regretul că echipa nu a putu obţine promovarea, pentru oraş şi pentru istoria clubului, al cărui loc nu este în Liga 3.

”Nu am reuşit să înscriem azi, pentru că acesta era scopul nostru. Băieţii au dorit, dar din păcate nu am fost siguri în faţa porţii. Neînscriind, chiar dacă nu primeam acel gol, în final am fi ratat acest lucru. Îmi pare rău că am pierdut un an de zile, poate mai mult.

Regret că nu am reuşit să câştigăm, dar sportul aşa este. Cine îşi doreşte mai mult, acela realizează. Îmi pare sincer rău pentru Galaţi, pentru această echipă. S-au făcut eforturi mari şi, în finală, nu am reuşit să concretizăm ce ne-am propus.

Nu este vorba de presiune. Aşa s-a întâmplat. E greu să ceri explicaţii acum. Asta este. Este foarte greu, sunt meciuri eliminatorii. Nu ştiu ce se va întâmpla. Este prea devreme să spun ce va urma”, a declarat Petre Grigoraş.

VIDEO | Returul dintre Oţelul şi Dacia

 

Afla mai multe despre: liga 3promovare liga 2oţelul galaţipetre grigoraşdacia unirea brăila 

viewscnt
Articole similare