Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tu de ce râzi, bă?” Laurenţiu Roşu şi povestea debutului la Steaua: ”Aveam un scaun chiar lângă geam, era după tablă”

”Tu de ce râzi, bă?” Laurenţiu Roşu şi povestea debutului la Steaua: ”Aveam un scaun chiar lângă geam, era după tablă”

Fotbal

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Top Interviuri, Laurenţiu Roşu a povestit cum a fost când a călcat pentru prima oară în vestiarul Stelei.

”Când am intrat în vestiar la Steaua eu eram cel mai mic, aveam 17 ani jumate. Mi-au zis vezi că locul tău e acolo. Aveam un scaun chiar lângă geam, era după tablă. Aşa mi-au dat locul. În vestiar erau Lăcătuş, Ilie Dumitrescu, Stângaciu, Gherasim. Echipa era Panait, Doboş, Prodan, Pârvu, Gâlcă, Ilie Stan, Panduru, Lăcătuş, Vlădoiu şi Ilie Dumitrescu. Şi era şi Adrian Ilie.

Era Adrian Ilie, era Filipescu, care juca şi el de multe ori titular şi după aia mai erau Fulga, Marian Popa, Iftodi.

Trebuia să nu intru prea mult în discuţii pentru că atunci când eşti mai tânăr e normal să stai de-o parte şi doar să asculţi. Chiar îmi aduc aminte odată, Lăcă povestea ceva, făceau glume şi râdeam şi eu. Tu de ce râzi, bă? Şi ce vrei să fac!”, a spus Laurenţiu Roşu la Telekom Sport.

Întrebat dacă mai căra mingile pe la antrenamentele, Roşu a răspuns: ”Nu că mai căram, le căram. Le căram fără să îmi spună. Mă duceam, luam, unde e geanta, unde sunt mingile? Pentru că aşa stăteau lucrurile pe vremea aia.”

Laurenţiu Roşu a jucat pentru Steaua în perioada 1993–2000, pentru care a jucat 159 de meciuri şi a marcat 45 de goluri.

În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obţinute în preliminariile Campionatului European şi pentru calificarea la turneul final din 2008.

Afla mai multe despre: laurentiu rosusteaua 

viewscnt
Articole similare