Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tuchel, întrebat dacă Chelsea mai are şanse de calificare: ”În acest moment, nu”

Tuchel, întrebat dacă Chelsea mai are şanse de calificare: ”În acest moment, nu”
Comentarii

Chelsea a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Tuchel, întrebat dacă Chelsea mai are şanse de calificare: ”În acest moment, nu”

Antrenorul Thomas Tuchel a declarat că, la cum joacă în acest moment echipa lui, Chelsea, nu mai are şanse de calificare în semifinalele Ligii Campionilor după 1-3 cu Real Madrid.

"(n.r. - dacă mai are Chelsea şanse de calificare) În acest moment, nu. Trebuie să ne regăsim nivelul. De la pauza internaţională nu ştiu unde este. Prima repriză a fost o repetare a celei de-a doua împotriva formaţiei Brentford (n.r. - meci pierdut cu 1-4), dar acum eram în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie. Deocamdată trebuie să ne gândim la meciul cu Southampton de sâmbătă, nu la returul de pe Bernabeu, pentru că altfel nu luăm niciun un punct. Nu prea am o explicaţie (n.r. - despre aceste două înfrângeri la rând). Am rămas cu o serie lungă de victorii, am avut o echipă foarte competitivă. Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri. Dacă nu ne punem repede capul la loc, nu vom câştiga la Southampton şi nu vom avea nicio şansă la retur", a declarat Tuchel.

VIDEO | Ce recorduri a atins Karim Benzema după tripla marcată contra lui Chelsea

Benzema traversează probabil una dintre cele mai bune forme din carieră şi a arătat că este de neoprit în Champions League şi La Liga. Chelsea a început bine meciul, dar Real Madrid a deschis scorul prin Karim Benzema, care a marcat cu capul în minutul 21 după centrarea lui Vinicius. 

După doar 3 minute, spaniolii au lovit din nou. Luka Modric a centrat perfect în careu, iar acelaşi Benzema s-a înălţat în careu şi cu o lovitură de cap fantastică, a trimis mingea în poartă, fără nicio speranţă pentru Mendy. Benzema a marcat al treilea gol în debutul reprizei secunde, după o eroare a portarului Mendy. 

Francezul este în mare formă, iar în partida retur contra lui PSG, de pe Santiago Bernabeu, a marcat o triplă. De asemenea, tripla din meciul cu Chelsea l-a făcut pe francez să devină primul fotbalist a lui Real Madrid care marchează 6 goluri consecutive pentru spanioli în Liga campionilor. 

De asemenea, Karim Benzema a devenit primul jucător francez din 1959 şi până în prezent, care reuşeşte să marcheze minimum 10 goluri într-o ediţie de Champions League sau a Cupei Campionilor. 

Afla mai multe despre: tuchelchelsea 

viewscnt
Articole similare