Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean nu mai vrea sa mai audă de FCSB: ”Am şi acum de luat bani de la ei!”

Ţucudean nu mai vrea sa mai audă de FCSB: ”Am şi acum de luat bani de la ei!”

FCSB

Comentarii

Nu toată lumea vrea să joace la echipa lui Becali. Chiar dacă finanţatorul FCSB-ului se mândreşte cu ideea că echipa sa se refuză foarte greu, George Ţucudean îi răspunde pe un alt ton patronului roş-albaştrilor.

”Am şi lăsat bani acolo. Aveam prime de laut, dar nu erau scrise în contract. Sunt doar înţelegeri verbale. Aşa că şi acum aş mai avea de luat bani de la FSCB în mod normal” explică Ţucudean pentru Fanatik.

Actualul atacant de la CFR Cluj mărturiseşte că nu a avut o relaţie personală cu George Becali pentru că patronul FCSB era la închisoare în perioada când Ţucudean juca pentru fosta Steaua: ”O singură dată a fost o şedinţă cu el la hotel, când ne-a reproşat ce era de reproşat” spune George Ţucudean.

Marcator la Belgrad pentru echipa reprezentativă, Ţucudean este unul dintre cei mai în formă fotbalişti români, dar la FCSB nu a impresionat. Atacantul de 27 de ani a marcat doar 5 goluri în 21 meciuri pentru formaţia roş-albastră, apoi a plecat la ASA Târgu Mureş şi Pandurii. Hagi i-a resuscitat cariera, fotbalistul marcând de 15 ori în 26 de partide pentru constănţeni.

George a refuzat să comenteze felul în care se făcea echipa la FCSB, dar spune că nu i se pare normal ca patronul să facă publică echipa la televizor înaintea meciurilor: ”Nu e normal, cum să fie normal. Ce rol mai are antrenorul? Nu vreau să intru în polemici, dar jucătorul, mental, dacă ştie că face altcineva echipa, nu se mai antrenează bine când vede că aşteaptă să intre şi antrenorul nu îl bagă. În alte ţări nu se practică aşa ceva. Poate nu sunt eu la curent” a încheiat Ţucudean în Fanatik.

Afla mai multe despre: george ţucudeanfcsb,  

viewscnt
Articole similare