Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ţucudean surprinde pe toată lumea. Motivul pentru care a plecat de la Viitorul: "Acolo s-a cam terminat"

Ţucudean surprinde pe toată lumea. Motivul pentru care a plecat de la Viitorul: "Acolo s-a cam terminat"

Fotbal intern

Comentarii

Veniţi în această iarnă la CFR Cluj, Valentin Costache şi George Ţucudean au susţinut prima lor conferinţă în calitate de jucători ai ardelenilor. În momentul de faţă, echipa pregătită de Dan Petrescu este prima în clasamentul Ligii I, cu două puncte peste ocupanta locului secund, FCSB.

"Am venit aici pentru a câştiga campionatul. Am fost la Viitorul, am câştigat campionatul, am venit la CFR, vreau să câştig campionatul. CFR Cluj este un club mare, un club de tradiţie, iar la Viitorul eu oricum obţinusem performanţele maxime pe care le puteam atinge. Acolo s-a cam terminat, ei au un proiect pentru jucătorii tineri, am crescut şi eu acolo, dar vin alţi jucători din urmă şi era normal să li se facă loc.

Domnul Hagi a fost mulţumit de mine, eu am fost mulţumit de felul în care m-au primit, de felul în care am fost tratat. Ne-am strâns mâna, ne-am îmbrăţişat, iar acum viaţa merge mai departe. Eu acum nu mai am nicio presiune. Presiune aveam când eram precum Costache, când avem 19 ani" , a declarat George Ţucudean.

"Am venit la echipa de pe primul loc, sper să-mi fac treaba cât mai bine, sper să fiu sănătos, pentru că este o provocare nouă pentru mine şi sper uşor, uşor să-mi intru în ritm" , a declarat Valentin Costache.

Afla mai multe despre: costachecfr clujgeorge tucudeanfc viitorulgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare