Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tudorie e omul momentul în Liga I: "Nu ştiu cum ajunge mingea la mine"

Tudorie e omul momentul în Liga I: "Nu ştiu cum ajunge mingea la mine"

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a remizat în deplasarea de la Severin, scor 1-1, cu CS U Craiova şi a acumulat 15 puncte în Liga I. Tudorie a marcat din nou pentru ilfoveni şi, cu şase reuşite, a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Laurenţiu Buş, de la FC Botoşani.

"Am condus cu 1-0 şi ne pare rău de acel gol prostesc pe care l-am primit. E bine, am scos un rezultat bun, Craiova este o echipă foarte bună. Este un punct important, am acumulat 15 puncte şi îmi felicit colegii. Sper să obţinem cele trei puncte în partida cu Chiajna. Stau în gura porţii, urmăresc fiecare minge, nu ştiu cum se face de ajunge la mine, iar eu sper să îmi ajut în continuare colegii" , a spus Alexandru Tudorie.

"Este un rezultat pozitiv, care a venit după victoria din meciul trecut. Mă bucur că am scos un egal la Craiova, pentru că nu toată lumea reuşeşte acest lucru. Eu cred că este un rezultat meritat şi sper ca în partida cu Chiajna să obţinem cele trei puncte. Îi mulţumesc domnului Niculescu pentru că mă bagă titular aproape în fiecare meci" , a declarat Adelin Pîrcălabu.


Afla mai multe despre: fc voluntarilaurentiu busfc botosanialexandru tudorieilfoveniolteniliga 1 

viewscnt
Articole similare