Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tyson a fost blocat de poliţie pe aeroport şi expulzat de urgenţă! Incidentul a avut loc la intrarea în Chile

Tyson a fost blocat de poliţie pe aeroport şi expulzat de urgenţă! Incidentul a avut loc la intrarea în Chile

Box

Comentarii

Mike Tyson, fostul star al boxului american, a fost oprit de poliţie pe aeroportul din Santiago de Chile şi urmează să fie expulzat către ţara sa de origine cu următorul zbor, informează agenţiile Reuters şi AFP.

 Conform autorităţilor chiliene, Tyson nu s-a conformat legilor privind migraţia, care prevăd că orice persoană "condamnată sau care se află sub o anchetă, indiferent de delict, autorizează Serviciul de investigaţii al poliţiei chiliene (PDI) să îi interzică intrarea în Chile",

"În acest context, domnului Tyson, condamnat de mai multe ori, i-a fost interzisă intrarea în ţară", a explicat Natala Alvadaro, funcţionară în cadrul PDI.

Legea chiliană privind străinii "autorizează PDI să interzică intrarea în ţară a oricărui străin cu antecedente (judiciare) şi/sau condamnări în ţara sa de origine", conform PDI.

Fostul campion mondial la categoria grea s-a deplasat pentru prima oară în Chile, pentru o emisiune TV şi diverse activităţi publicitare.

PDI a publicat, totodată, pe Twitter o fotografie a fostului boxer încadrat de doi poliţişti, pe aeroport. Americanul, în vârstă de 51 ani, acuzat de mai multe ori în faţa justiţiei americane, a petrecut trei ani în spatele gratiilor pentru un viol produs în 1992. 

Afla mai multe despre: mike tysonpolitieproblemeboxexpulzarescandal 

viewscnt
Articole similare