Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a amendat-o din nou pe FCSB! Ce sumă va trebui să scoată din buzunar patronul FCSB!

UEFA a amendat-o din nou pe FCSB! Ce sumă va trebui să scoată din buzunar patronul FCSB!

UEFA Europa League

Comentarii

Steaua a fost amendată de către UEFA din cauza ”neglijenţei în organizarea” meciului cu Viktoria Plzen, câştigat de oamenii lui Dică, scor 3-0.

Observatorul partidei a notat în raportul oficial că accesul pe scările din tribune este blocat de către spectatori, ceea ce contravine regulamentului UEFA. În urma acestor nereguli, FCSB a fost amendată cu 18.000 de euro, anunţă Gazeta Sporturilor.

“Federaţiile şi cluburile organizatoare de meciuri sunt responsabile pentru ordinea şi securitatea atât în interiorul, cât şi în exteriorul stadionului înainte, în timpul şi după disputarea partidelor. Ele sunt răspunzătoare pentru incidentele de orice natură şi pot suporta consecinţe disciplinare dacă nu pot dovedi că nu au dat dovadă de neglijenţă de orice fel în organizarea meciului”, se arată în articolului 16 din Regulamentul Disciplinar.

Nu este prima sancţiune pe care FCSB o primeşte de la UEFA. De-a lungul timpului, Steaua a fost nevoită să plătească nu mai puţin de zece amenzi, cea mai mare fiind de 50.000 de euro pentru incidentele produse de fani la meciul cu Ujpest, în 2009.

Afla mai multe despre: fcsbamendaliga europauefa 

viewscnt
Articole similare