Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA n-a iertat pe nimeni! A plouat cu amenzi în Liga Campionilor şi Europa League

UEFA n-a iertat pe nimeni! A plouat cu amenzi în Liga Campionilor şi Europa League
Comentarii

Cluburile Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Sporting Lisabona, Spartak Moscova, BATE Borisov, FC Koln şi Steaua Roşie Belgrad au fost amendate, vineri, de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA, ca urmare a problemelor de la partidele din cupeel europene.

Gruparea PSG a fost amendată cu 40.000 de euro pentru blocarea scărilor şi aprinderea de petarde la meciul de acasă cu Bayern Munchen, scor 3-0, din 27 septembrie, din grupele Ligii Campionilor.

După partida Olympique Marseille - Konyaspor, scor 1-0, din 14 septembrie, din Liga Europa, clubul gazdă a fost amendat cu 14.000 de euro. În plus, echipa franceză va disputa următorul meci de pe teren propriu în cupele europene cu stadionul Velodrome parţial închis. Gruparea era vizată de o procedură disciplinară pentru aprinderea de petarde, aruncarea de obiecte şi blocarea scărilor.

După meciul Sporting Lisabona - FC Barcelona, scor 0-1, din 27 septembrie, din Liga Campionilor, portughezii au fost amendaţi cu 31.000 de euro pentru pătrunderea pe teren a fanilor, blocarea scărilor şi pentru că jucătorii au primit mai mult de cinci cartonaşe.

După jocul Meciul FC Koln - Steaua Roşie Belgrad, scor 0-1, din Liga Europa, de la 28 septembrie, gazdele au fost amendate cu 30.000 de euro şi au primit un avertisment pentru lacune în organizare, iar gruparea oaspete a fost amendată cu 15.000 de euro. Acuzaţiile la adresa gazdelor erau de lacune în organizare, aruncarea de obiecte, blocarea scărilor şi aprinderea de petarde, iar cele la adresa oaspeţilor erau aruncarea de obiecte şi aprinderea de petarde.

După meciul BATE Borisov - Arsenal, scor 2-4, din 28 septembrie, din Liga Europa, clubul gazdă a fost amendat cu 5.000 de euro pentru pătrunderea suporterilor pe teren.

După partida Spartak Moscova - Liverpool, scor 1-1, din 26 septembrie, din Liga Campionilor, gazdele au primit o amendă de 33.000 de euro pentru afişarea de bannere interzise şi scandări interzise, aprinderea de petarde şi blocarea scărilor.

Afla mai multe despre: paris saint-germainolympique marseillesporting lisabonaspartak moscovabate borisovfc kolnsteaua roşie belgradamenzi 

viewscnt
Articole similare