Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uitase cât de greu e! Revenit la Dinamo, Nica şi-a amintit de cel mai dur cantonament din viaţa sa: "A fost cu domnul Ţălnar"

Uitase cât de greu e! Revenit la Dinamo, Nica şi-a amintit de cel mai dur cantonament din viaţa sa: "A fost cu domnul Ţălnar"

Dinamo București

Comentarii

Constantin Nica a vorbit pentru Telekom Sport despre cantonamentul efectuat sub comanda lui Vasile Miriuţă, primul efectuat de el iarna, după patru ani. Nica a revenit la Dinamo după ce în 2013 se transfera în Italia, iar antrenamentele din Cipru i-au aminit de "cel mai dur cantonament" din viaţa sa.


Se întâmpla înainte de plecarea la Atalanta, când antrenor la Dinamo era Cornel Ţălnar. Totuşi, Nica e conştient că perioada actuală de pregătire îi va ajuta pe roş-albi să abordeze în condiţii optime partidele din a doua parte a sezonului, în care Dinamo va ataca accederea în play-off.

"E o perioadă dificilă pentru toţi, de acumulare, în care trebuie să pregătim primele meciuri din campionat. Nu am mai făcut niciun cantonament de iarnă de când am plecat de la Dinamo şi pentru mine a fost puţin mai greu decât pentru ceilalţi.



Cel mai greu cantonament pe care l-am făcut a fost cu domnul Ţălnar, înainte să plec în Italia, cantonametnul de iarnă. A fost un cantonament foarte greu, pentru mine a fost cel mai greu cantonament de când joc fotbal. A fost foarte dur, cu trei antrenamente pe zi. Două până în 12 şi încă unul la 15:30-16:00.

Suntem motivaţi, ne antrenăm bine şi suntem un grup unit. Ne ajutăm unii pe alţii la antrenamente şi aşteptăm meciurile
", a declarat Constantin Nica pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: nicadinamocantonament 

viewscnt
Articole similare