Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uitaţi de Jean Claude Van Damme! Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte să devină actor!

Uitaţi de Jean Claude Van Damme! Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte să devină actor!

Diverse

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei Manchester United, pregăteşte un film bazat pe autobiografia „I Am Zlatan”, pentru care atletul va fi producător executiv.

Scenariul este semnat de coautorul cărţii, David Lagercrantz, împreună cu Jakob Beckman, potrivit moviebreakingnews.com.

Lagercrantz este cunoscut pentru romanele „The Girl In The Spider’s Web” şi „The Girl Who Takes An Eye For An Eye”, volume care au stat la baza unor filme din franciza „Millenium”.

Compania suedeză B-Reel Films, care va lansa curând „Euphoria”, cu Alicia Vikander şi Eva Green, şi documentarul „Bergman”, despre cineastul Ingmar Bergman, va produce filmul care nu are încă un titlu.

Producţia îl va urmări pe fotbalistul suedez din copilăria în suburbiile oraşului Malmö şi până în echipa clubului Juventus.

În vârstă de 36 de ani, Ibrahimovic este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale. El a câştigat 32 de trofee importante făcând parte din cluburi ca Barcelona, Juventus, AC Milan, PSG şi Manchester United.

„Povestea are toate ingredientele unui film bun, iar după ce vom avea scenariul vor începe finanţarea proiectului, care va include parteneri internaţionali”, a spus Fredrik Heinig, producător şi CEO al B-Reel Films.

Lagercrantz a oferit detalii despre subiect pentru ziarul Sportbladet: „Pot confirma că scriem scenariul şi cred că va fi foarte bun. M-am întâlnit cu Zlatan şi am discutat proiectul. Suntem amândoi foarte încântaţi de asta”.

„Este descrierea devenirii lui Zlatan. Evoluţia este partea principală a cărţii: este visul american în Suedia”, a adăugat el.

Fotbalistul şi producătorii vor începe procesul de casting odată ce scenariul va fi finalizat.

Cartea „I Am Zlatan” a fost lansată în mai mult de 30 de ţări, iar în Suedia a fost vândută în peste 800.000 de exemplare.

Sportivul a fost şi subiectul unui documentar „Becoming Zlatan”, care a fost lansat în 2015 şi prezentat la festivalurile Edinburgh, IDFA şi Goteborg. 

Afla mai multe despre: ibrahimovicstar de cinemaunitedhollywood 

viewscnt
Articole similare