Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul înlocuitorului lui Victor Osimhen la Napoli!

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul înlocuitorului lui Victor Osimhen la Napoli!

Serie A

Comentarii

Victor Osimhen (25 de ani) va pleca, cel mai probabil, de la Napoli în vara lui 2024, cu mai multe echipe importante din Europa interesate de serviciile sale. Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, i-a găsit deja înlocuitor golgheterului nigerian care abia şi-a prelungit contractul pe "Diego Maradona".

Chiar dacă şi-a prelungit contractul, De Laurentiis îl va lăsa pe Victor Osimhen să plece de la Napoli în schimbul unei sume importante de bani, pe care o va considera cea corectă, având în vedere că atacantul şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat pentru echipa italiană.

Napoli i-a găsit înlocuitor lui Victor Osimhen

Având în vedere circumstanţele, Napoli i-a găsit deja înlocuitor lui Osimhen, pentru care este gata să plătească 50 de milioane de euro. Este vorba despre Santiago Gimenez (22 de ani), atacantul lui Feyenoord, care are parte de un sezon excelent cu echipa batavă.

Transfrat de la Cruz Azul în vara lui 2022, mexicanul Santiago Gimenez şi-a demonstrat valoarea şi a marcat nu mai puţin de 47 de goluri în 80 de meciuri jucate în ultimele două sezoane. În actuala stagiune, Santiago Gimenez a marcat 24 de goluri în 34 de jocuri din toate competiţiile.

45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Santiago Gimenez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: santiago gimenezvictor osimhennapolitransfer 

viewscnt
Articole similare