Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul lui Jadon Sancho!

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul lui Jadon Sancho!
Comentarii

Şefii lui Manchester United i-au stabilit viitorul lui Jadon Sancho (24 de ani), fotbalist pe care "Diavolii roşii" l-au împrumutat la Borussia Dortmund până la finalul sezonului. Se pare, însă, că atacantul englez nu mai are viitor pe Old Trafford.

După ce au plătit peste 80 de milioane de euro pentru a-l transfera, în birourile lui Manchester United i-a fost stabilit preţul despărţirii lui Jadon Sancho. Englezul a intrat în conflict cu antrenorul Erik ten Hag, care l-a exclus din lot, iar totul a sfârşit prin împrumutul înapoi la Dortmund.

Manchester United i-a stabilit preţul lui Jadon Sancho: 50 de milioane de euro

Transferul lui Jadon Sancho departe de Manchester United, în perioada de mercato din vară, costă 50 de milioane de euro. Atât cere United în schimbul jucătorului în care îşi pusese mari speranţe în momentul când a hotărât transferul său de la Borussia Dortmund.

Rămâne de văzut dacă Borussia Dortmund sau altă echipă vor fi de acord să plătească suma cerută în schimbul lui Sancho, cel care este parte dintr-un sezon excelent al nemţilor în Liga Campionilor, unde au învins PSG cu 1-0 în turul semifinalelor au prima şansă la calificarea în finală.

Jadon Sancho a jucat 17 meciuri de la revenirea la Borussia Dortmund (1245 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jadon Sancho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jadon sanchotransfermanchester unitedpret 

viewscnt
Articole similare