Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Adevărul din spatele descinderilor DNA la Federaţia Română de Fotbal

ULTIMA ORĂ | Adevărul din spatele descinderilor DNA la Federaţia Română de Fotbal

FRF

Comentarii

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, astăzi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal pentru ridicarea unor documente.

UPDATE: Deşi s-a crezut iniţial că DNA a descins la FRF în urma dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu în ultimele săptămâni, se pare că de fapt procurorii DNA ridică acte din perioada actualei conduceri, în urma unei plângeri penale depuse de Tiberiu Iacov, în septembrie 2017, care vizează următoarele posibile infracţiuni:

  • infracţiunea de înşelăciune;
  • infracţiunea de abuz în serviciu;
  • infracţiunea de neglijenţă în serviciu;
  • infracţiunea de uzurpare a funcţiei;
  • infracţiunea de obţinere ilegală de fonduri.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Conform informaţiilor aflate de Telekom Sport, această descindere ar veni ca urmare a dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu în ultima săptămână despre fosta conducere a FRF. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente din perioada când Mircea Sandu era preşedinte şi sunt şanse mari ca persoanele cu drept de semnătură din cadrul Federaţiei de atunci să fie acuzate de săvârşirea unor fapte de abuz în serviciu. 

Pe 18 aprilie vor avea loc alegerile FRF pentru funcţia de preşedinte. 

Răzvan Burleanu a declarat astăzi că este sigur că va obţine un nou mandat. 

"Vom castiga aceste alegeri foarte, foarte detasat. Asta e mesajul oamenilor. Cel putin 75-80%, asta va fi rezultatul din 18 aprilie, asa ma astept", a spus Burleanu la PRO X.

Principalul contracandidat al lui Burleanu va fi fostul mare internaţional Ionuţ Lupescu. Pe lista candidaţilor îi mai regăsim pe Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob, însă toţi cei trei au şanse infime de a câştiga.

Afla mai multe despre: dnafrfrazvan burleanuionut lupescu 

viewscnt
Articole similare