Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Alibec nu e în lot pentru meciul cu Lugano. Ce s-a întâmplat

ULTIMA ORĂ Alibec nu e în lot pentru meciul cu Lugano. Ce s-a întâmplat

FCSB

Comentarii

Denis Alibec nu a participat la antrenamentul de astăzi al FCSB şi nu va face parte din lotul lui Nicolae Dică pentru confruntarea cu Lugano, programată joi, de la ora 22:05, în direct la Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO în timp real pe telekomsport.ro.

Atacantul s-a accidentat, astfel că nu va putea fi utilizat nici măcar un minut în partida de mâine. Este o situaţie de coşmar în special pentru Alibec, care dă un randament scăzut în acest sezon. Nu a marcat nici măcar un gol în Liga 1, în timp ce în Europa League are o reuşită în partida cu Viktoria Plzen.

"Alibec după meciul cu Juventus are o problemă le genunchi. A făcut un RMN şi nu poate fi apt pentru acest joc. Nu ştim dacă ne putem baza pe el nici la celelalte meciuri din 2017. Depinde şi de el cât de mult îşi doreşte să joace şi cât de repede se va reface" - a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă. 

Florin Lovin, impresarul său, a declarat la Telekom Sport că ar exista însă ceva oferte pentru Alibec, în special din campionatul Angliei. 

Planic, Romario Benzar, Teixeira şi Budescu vor lipsi la rândul lor cu Lugano. FCSB este calificată matematic în faza şaisprezecimilor.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbluganoeuropa league 

viewscnt
Articole similare