Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Boloni a pierdut derby-ul cu Olympiakos în campionatul Greciei. Panathinaikos a condus, dar a fost învinsă de echipa lui Pedro Martins care a devenit campioană

ULTIMA ORĂ | Boloni a pierdut derby-ul cu Olympiakos în campionatul Greciei. Panathinaikos a condus, dar a fost învinsă de echipa lui Pedro Martins care a devenit campioană
Comentarii

Olympiakos Pireu a câştigat super derby-ul din Grecia cu Panathinaikos, scor 3-1. Echipa lui Boloni a condus cu 1-0.

A fost zi de derby în Superliga Greacă, acolo unde Olympiakos a întâlnit-o pe Pantahintaikos, formaţia antrenată de Laszlo Boloni. 

Panathinaikos învinsă în Super Derby-ul din Grecia

Virtual campioană în Grecia, Olympiakos a trecut cu scorul de 3-1 de echipa lui Boloni, care a suferit a doua înfrângere în ultimele cinci partide disputate în Grecia.

El Arabi a marcat primul pentru ”Oly”, dar reuşita sa a fost anulată (cu VAR) pentru offside. Surprinzător, replica echipei lui Boloni a fost neaşteptat de bună după acest incident, iar ”Panata” a deschis scorul în urma unui penalty transformat de Macheda.

Intrat în minutul 36 în locul lui Ba, Koka avea să fie eroul ”alb roşilor”. El a egalat în prelungirile primei reprize din pasa experimentatului Holebas. În minutul 60, El Arabi a mai înscris o dată, dar şi de această dată, după consultarea VAR, centralul Ivan Bebek (Croaţia) a anulat reuşita (pentru henţ).

Koka a înscris pentru 2-1 în minutul 72, iar în al şaptelea minut al prelungirilor, în ciuda atacurilor lui Panathinaikos, gazdele au mai înscris o dată prin Bruma.

S-a terminat 3-1, iar echipa lui Boloni este a cincea în campionat cu 49 de puncte. Olympiakos este lider detaşat, fiind urmată de Aris, PAOK şi AEK. Olympiakos a câştigat pentru a 46-a oară campionatul Greciei.

 

Afla mai multe despre: olympiakospanathinaikosboloni 

viewscnt
Articole similare