Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ! Ce surpriză pentru Dan Petrescu! Un alt antrenor român o poate prelua pe Al Nassr

ULTIMA ORĂ! Ce surpriză pentru Dan Petrescu! Un alt antrenor român o poate prelua pe Al Nassr
Comentarii

Potrivit presei saudite, Al Nassr are mai multe variante pentru banca tehnică.

Potrivit Bawabaa.org, Daniel Isăilă a fost contactat de oficialii clubului Al Nassr pentru a eventuală colaborare. Sursa citată scrie că rezultatele bune obţinute de Isăilă pe banca tehnică a lui Bani Yas au atras atenţia formaţiei Al Nassr.

Clubul din Arabia Saudită se pregăteşte să-l demită pe Rui Vitoria, iar cele mai multe informaţii anunţau că Dan Petrescu este marele favorit pentru a-l înlocui pe portughez.

Surprinzător, presa saudită anunţă acum că şi Daniel Isăilă are şanse importante să o preia pe Nassr. Sursa citată notează că oficialii lui Bani Yas au negat posibilitatea ca Isăilă să poată părsi în plin sezon echipa.

Daniel Isăilă a mai antrenat în Arabia Saudită timp de două sezoane. El a fost antrenorul formaţiei Al Hazem. Din acest an a ajuns în Emirate, acolo unde a preluat Bani Yas. Isăilă are 6 victorii în primele 10 meciuri pe banca formaţiei din Emirate, printre care şi victorii cu echipe importante precum Al Wasl sau Al Ain. În ultimele trei etape din campionat, trupa lui Isăilă a câştigat cu 4-1, 3-0 şi 1-0. 

Afla mai multe despre: dan petrescudaniel isăilă 

viewscnt
Articole similare