Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB pregăteşte încă un transfer! Omul trimis la negocieri: "E acolo"

ULTIMA ORĂ | FCSB pregăteşte încă un transfer! Omul trimis la negocieri: "E acolo"

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte campania de transferuri din iarnă, după ce perioada de mercato din vară s-a închis la începutul lunii septembrie. Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a trimis un om de încredere la negocieri pentru a-i găsi jucătorul potrivit.

Un atacant este dorit de Gigi Becali la FCSB, iar căutările deja au demarat pentru aducerea unui vârf de atac autentic pentru a-i crea concurenţă lui Andrea Compagno (27 de ani), fotbalist ieşit din graţiile omului de afaceri din Pipera.

"E acolo". Gigi Becali a trimis un om de încredere la negocieri pentru un nou transfer

Prestaţiile lui Siyabonga Ngezana, fundaşul central din Africa de Sud transferat de la Kaizer Chiefs în schimbul a 600.000 de euro, l-au convins pe Gigi Becali să mai investească în zona respectivă. Patronul "roş-albaştrilor" mai vrea jucători din Africa de Sud.

Agentul Florin Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali, a fost trimis în Africa de Sud pentru a găsi un atacant pentru FCSB. "Da, Vulturar e în Africa de Sud. Caută un atacant sud-african ortodox. Acolo 80% sunt ortodocşi", a spus Gigi Becali la Playsport Live.

Siyabonga Ngezana a fost titular în ultimele două partide, cu Universitatea Craiova şi Farul, şi a avut o evoluţie bună, iar "roş-albaştrii" nu au primit gol.

Afla mai multe despre: fcsb transfer africa de sudgigi becali transfer atacantgigi becali transfer fcsbfcsb transfer atacant 

viewscnt
Articole similare