Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Fiorentina a rămas fără antrenor! Tehnicianul care nu i-a dat nicio şansă lui Ianis Hagi a demisionat

ULTIMA ORĂ | Fiorentina a rămas fără antrenor! Tehnicianul care nu i-a dat nicio şansă lui Ianis Hagi a demisionat
Comentarii

Clubul Fiorentina a anunţat, marţi, că tehnicianul Stefano Pioli şi-a depus demisia.

Antrenamentul de astăzi al Fiorentinei este condus de secundul Giacomo Murelli.

Pioli se afla la conducerea tehnică a echipei Fiorentina din iunie 2017.

Fiorentina a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de penultima clasată, Frosinone, în etapa a 31-a a campionatului Italiei. Echipa din Florenţa ocupă locul zece în clasament, cu 39 de puncte (opt victorii, 15 remize, opt înfrângeri).

La începutul anului 2018, Pioli l-a acuzat pe Ianis Hagi că s-a grăbit atunci când a decis să revină la Viitorul, după un an şi jumătate în care a jucat în doar două partide pentru Fiorentina.

"Când eşti tânăr, nu trebuie să te grăbeşti, iar el a făcut-o. Are un potenţial mare, dar nu era gata să joace în acest moment. Niciodată nu eşti gata imediat să joci, iar dacă nu ai răbdare să aştepţi, e mai bine sa pleci pe alte drumuri", a spus Pioli, la acea vreme.

Actualul căpitan al Viitorului i-a dat, atunci, replica tehnicianului italian: ”Eu ştiu un singur lucru. Când am plecat de la Viitorul, deja jucam în Liga 1, aveam un an şi jumătate, eram căpitan şi am mers acolo să joc. Şi în vară, după ce au spus toţi din Italia că am fost cel mai bun din cantonament, am avut cele mai multe goluri şi pase de gol, aşa că era normal să-mi doresc să joc”.

Afla mai multe despre: fiorentina 

viewscnt
Articole similare