Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ioan Niculae, întrebat dacă Astra le dă drumul jucătorilor în iarnă! Decizia luată de patronul Astrei, în plin campionat VIDEO

ULTIMA ORĂ | Ioan Niculae, întrebat dacă Astra le dă drumul jucătorilor în iarnă! Decizia luată de patronul Astrei, în plin campionat VIDEO

Superliga

Comentarii

Astra caută al doilea titlu din istoria clublui, iar patronul Ioan Niculae nici nu se gândeşte să vândă cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, mai ales după ce clubul din Giurgiu a ajuns pe primul loc în Liga 1.

Astra - U Craiova 1-0

Astra Giurgiu a trecut pe primul loc în Liga 1, cu 40 de puncte, după ce a câştigat partida cu U Craiova, scor 1-0, iar CFR Cluj a pierdut la Botoşani, scor 2-1, şi a rămas cu 38 de puncte. Ioan Niculae nu vrea să-i pună piedici lui antrenorului Bogdan Andone şi nu se gândeşte să obţină milioane de euro în schimbul lui Denis Alibec sau Constantin Budescu, în această iarnă: "Nu pleacă niciun jucător. Până nu luăm campionatul, nu pleacă niciun jucător", a declarat omul de afaceri. 

Ioan Niculae a comentat şi partida câştigată de echipa sa pe teren propriu, dar şi perspectiva pe care o oferă actualul grup de jucători: "Nu contează că e primul loc sau locul 3 sau locul 2. E foarte bine că echipa merge foarte bine, băieţii joacă excepţional. Meciurile sunt grele, sunt din ce în ce mai grele, dar nu vom putea să facem nimic fără să strângem din dinţi. Toată lumea vrea să câştige şi aşa e normal. 

Sigur că ne gândim (n.r. - la titlu). Şi echipa de pe locul 14 se gândeşte la titlu. De ce să nu ne gândim? Dacă nu voiam să facem o echipă bună, nu aduceam aceşti jucători de mare valoare", a mai spus finanţatorul Astrei. 

 

 

Afla mai multe despre: ioan niculaeastra u craiovaioan niculae reactie 

viewscnt
Articole similare