Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Joao Felix a ales între Barcelona şi Atletico Madrid! Unde vrea să joace în sezonul viitor

ULTIMA ORĂ | Joao Felix a ales între Barcelona şi Atletico Madrid! Unde vrea să joace în sezonul viitor

FC Barcelona

Comentarii

Împrumutat de Atletico Madrid la Barcelona, Joao Felix (24 de ani) şi-a stabilit viitorul şi a răspuns fără ezitare când a fost întrebat despre echipa pentru care vrea să joace în sezonul viitor. Împrumut de la Madrid la Barcelona este valabil doar până în vara lui 2024, la finalul actualei stagiuni.

Cedat de Atletico Madrid în ultima zi de mercato a perioadei de transferuri din vara lui 2023, Joao Felix s-a adaptat imediat la Barcelona şi a început să joace bine. Portughezul îşi doreşte să continue la echipa din Catalonia şi în sezonul viitor, sub formă de împrumut sau transferat definitiv de catalani.

Joao Felix e sigur: vrea să rămână la Barcelona şi în sezonul viitor!

Joao Felix a stat de vorbă cu Gerard Romero, un streamer spaniol cu legături şi informaţii foarte bune din anturajul Barcelonei, căruia i-a dezvăluit că el şi familia sa îşi doresc să rămână la Barcelona. Acum rămâne doar ca şefii celor două cluburi să ajungă la un acord în privinţa mutării.

"Aş fi fericit să rămân la Barcelona. Familia mea iubeşte să fie aici, dar nu depinde de mine. Să vedem ce se întâmplă, mi-ar plăcea să joc pe noul stadion Camp Nou. Să vedem ce trebuie făcut ca să se întâmple. De asemenea, mi-ar plăcea ca Xavi să-şi schimbe decizie şi să rămână antrenorul Barcelonei, e grozav şi are idei bune", a declarat Joao Felix pentru jurnalistul Gerard Romero, citat de Fabrizio Romano.

Joao Felix a marcat de nouă ori şi a livrat şase pase decisive în 35 de meciuri (1888 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului pentru Barcelona.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joao Felix în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joao felixbarcelonala liga 

viewscnt
Articole similare