Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Mohamed Salah!

ULTIMA ORĂ | Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Mohamed Salah!

Premier League

Comentarii

Cu fotbalul din Arabia Saudită care i-a tot mai mare amploare, cu foarte mulţi bani investiţi pentru a atrage, Liverpool se teme că l-ar putea pierde pe Mohamed Salah (31 de ani) în vara viitoare, după ce egipteanul a rezistat cu greu unei oferte atrăgătoare în toamna lui 2023.

Ca atare, "Cormoranii" se pregătesc deja pentru o posibilă despărţire de Salah peste câteva luni, în perioada de mercato din vara lui 2024, şi au pus ochii pe fotbalistul cu care vor să-l înlocuiască pe "Regele egiptean", în cazul unei plecări.

Liverpool a găsit înlocuitorul lui Salah în Premeri League

Este vorba despre Bryan Mbeumo (24 de ani), atacantul lateral al lui Brentford, care a atras atenţia staffului "Cormoranilor" prin prestaţiile sale, scrie site-ul fichajes.net, care anunţă că Mbuembo este perceput drept un potenţial înlocuitor al ui Mohamed Salah.

Contractul lui Salah expiră în vara lui 2025, astfel că, pentru a  nu-l pierde gratis, Liverpool l-ar putea ceda în Arabia Saudită în vară, dacă nu ajunge la o înţelegere cu egipteanul pentru prelungirea şederii pe Anfield Road, începută în 2017.

Bryan Mbeumo a jucat 17 meciuri (1406 minute) în toate competiţiile sezonului la Brentford, timp în care a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 38 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bryan Mbeumo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: liverpoolbryan mbuembobrentfordtransferpremier league 

viewscnt
Articole similare