Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester City plăteşte 90 de milioane de euro pentru un transfer!

ULTIMA ORĂ | Manchester City plăteşte 90 de milioane de euro pentru un transfer!

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a stabilit prima ţintă, primul jucător pe care vrea să-l transfere pentru sezonul viitor. "Cetăţenii" au pus ochii de mai mult timp pe fotbalistul pentru care Guardiola şi-a dat acceptul ca să fie transferat.

Este vorba despre Ebereche Eze (25 de ani), mijlocaşul celor de la Crystal Palace, pentru care vrea să plătească o sumă importantă de bani. După ce, în vara trecută, oferta de 70 de milioane de euro pentru Eze a fost refuzată de şefii lui Palace, "Cetăţenii" vor reveni pe această "pistă".

Eberechi Eze, transfer de 90 de milioane de euro la Manchester City!?

Manchester City este gata să satisfacă pretenţiile financiare ale lui Crystal Palace şi să plătească 90 de milioane de euro pentru Eberechi Eze şi să-l aducă pe Etihad Stadium. Rămâne de văzut dacă părţile vor ajunge la un acord în următoarea perioadă de mercato.

Pentru jucător ar fi un mare pas înainte, având în vedere că la Crystal Palace nu joacă în cupele europene.

Eberechi Eze a marcat de şase ori şi a livrat trei pase de gol în 22 de meciuri (1539 de minute) în toate competiţiile sezonului la Crystal Palace.

  • 48 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Eberechi Eze în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citytransfereberechi eze 

viewscnt
Articole similare