Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester United plăteşte 100 de milioane € pentru transferul unui "wonderkid"

ULTIMA ORĂ | Manchester United plăteşte 100 de milioane € pentru transferul unui "wonderkid"
Comentarii

Manchester United este gata să "spargă banca" în perioada de mercato din vara lui 2024. Clubul de pe Old Trafford a stabilit o ţintă scumpă, pentru care trebuie să scoată din conturi o sumă importantă, dar cu care acoperă o poziţie importantă din echipă.

Presa internaţională a aflat că Manchester United a pus ochii pe Joao Neves (19 ani), mijlocaşul defensiv al Benficăi, pentru care este gata să achite o sumă importantă de bani. Portughezul are evoluţii excelente, cu care a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

Joao Neves, "perla" pentru care Manchester United vrea să plătească 100 de milioane de euro

Joao Neves este unul dintre oamenii de bază ai Benficăi de când a fost promovat la prima echipă, dar lusitanii nu-l vor avea foarte mult timp între titulari. Manchester United vrea să plătească, în vara lui 2024, 100 de milioane de euro pentru transferul  mijlocaşului portughez, scrie Record, care citează Sport Witness în privinţa interesului "Diavolilor roşii" pentru Neves.

Promovat din echipa de tineret, Joao Neves a ajuns om de bază la echip antrenată de Roger Schmidt. Mijlocaşul a jucat deja 47 de meciuri (3677 de minute) în toate competiţiile sezonului la Benfica, timp în care a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de două ori.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joao Neves în prezent, potrivit specialişitlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leaguetransferjoao nevesbenfica 

viewscnt
Articole similare