Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester United, transfer de 140 de milioane €!

ULTIMA ORĂ | Manchester United, transfer de 140 de milioane €!

Manchester United

Comentarii

Manchester United a stabilit o ţintă importantă pe piaţa transferurilor pentru vara lui 2024, fotbalist pentru care are de gând să cheluiască o sumă importantă de bani pentru a-l convinge să spună "da".

Este vorba despre Rafael Leao (24 de ani), atacantul lateral al lui AC Milan. Portughezul a intrat pe lista de transferuri a lui Manchester United, care este gata să "spargă banca" pentru a-l transfera în vara lui 2024 de pe San Siro, echipă care l-a cumpărat de la Lille.

Manchester United "sparge banca" pentru transferul lui Rafael Leao

Presa internaţională scrie că Manchester United este gata să plătească nu mai puţin de 140 de milioane de euro pentru transferul lui Rafa Leao de la AC Milan. Leao ar urma să-i ia locul lui Rashford în echipă, cu englezul care ar urma să fie mutat într-o poziţie centrală în teren.

De transferul lui Rafa Leao de la AC Milan s-au interesat, la rândul lor, Arsnal, dar şi rivala din oraş, Manchester City.

Rafael Leao a jucat 39 de meciuri (2989 de minute) în toate competiţiile sezonului la AC Milan, timp în care a marcat de 12 ori şi a livrat 12 pase decisive. Portughezul mai are contract cu echipa de pe San Siro până în 2028, după ce abia l-a prelungit.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Rafael Leao în prezent, potrivit specialiştlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferrafael leaopremier league 

viewscnt
Articole similare