Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Oraşul echipei lui Şumudică, afectat de un cutremur puternic! UPDATE | Patru morţi şi zece clădiri prăbuşite!

ULTIMA ORĂ | Oraşul echipei lui Şumudică, afectat de un cutremur puternic! UPDATE | Patru morţi şi zece clădiri prăbuşite!

Diverse

Comentarii

Gaziantep, oraşul echipei lui Marius Şumudică (48 de ani), a fost afectat de un cutremur de mare magnitudine care a avut loc în Elazig, la peste 420 de kilometri distanţă. Seismul a avut loc în Elazig, dar s-a resimţit în mai multe oraşe din Turcia.

  • Oraşul Gaziantep, unde joacă echipa antrenată de Marius Şumudică, afectat de un cutremur puternic, de 6,8 grade pe scara Richter!

UPDATE 22:47 Primul bilanţ al cutremurului din Elazig: patru morţi! CNN a făcut anunţul. În plus, Ministrul de interne din Turcia, Sulyman Soylu, a anunţat că zece clădiri s-au prăbuşit. Cutremurul a fost urmat de 15 replici, cea mai mare având magnitudinea de 5,4, a adăugat Soylu.

Potrivit Institutului american de geofizică USGS, seismul s-a produs la o adâncime de 10 km şi a fost resimţit în mai multe ţări, precum Irak, Siria şi Liban.


Presa din Turcia scrie că un cutremur de 6,8 grade pe scara Richter a avut loc în Elazig. Efectul seismului a fost atât de puternic încât s-a resimţit în mai multe oraşe din Turcia. Printre acestea se numără şi Gaziantep, oraşul echipei lui Marius Şumudică, Gazişehir, deşi acesta e la nu mai puţin de 425 de km distanţă de Elazig.

Adiyaman, Tunceli, Diyabakir, Gaziantep, Kayseri, Adana, Şirnak, Sivas şi Hatay sunt toate oraşele din Turcia unde a fost resimţit cutremurul din Elazig.



Pe reţelele de socializare circulă o imagine cu un bloc de locuinţe din Gaziantep afectat de seism, din care s-a dărâmat o parte. Nimeni nu a fost rănit.

Afla mai multe despre: gaziantepcutremurmarius sumudicagazisehir 

viewscnt
Articole similare