Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Perla" de 4 milioane de euro de pe lista Universităţii Craiova semnează cu altă echipă! Oltenii ratează transferul

ULTIMA ORĂ | "Perla" de 4 milioane de euro de pe lista Universităţii Craiova semnează cu altă echipă! Oltenii ratează transferul
Comentarii

Universitatea Craiova ratează primul transfer important dorit în această vară. Mihai Rotaru a provocat un şut la echipă, schimbarea lui Eugen Neagoe cu Laurenţiu Reghecampf, după egalul cu Oţelul de pe teren propriu, 0-0, dar transferul dorit foarte tare de patron nu se va realiza.

Este vorba despre "perla" bulgară, Filip Krastev (21 de ani), aflat pe lista de transferuri a Universităţii Craiova! Oltenii l-au dorit foarte tare pe Krastev, însă bulgarul va merge să joace împotriva lui Leo Messi în Major League Soccer, la Los Angeles FC.

"Perla" de 4 milioane de euro de pe lista Universităţii Craiova semnează cu altă echipă! Oltenii ratează transferul

Filip Krastev, mijlocaşul bulgar pe care Universitatea Craiova a dorit să-l transfere, se pregăteşte să joace împotriva lui Leo Messi în Major League Soccer. Potrivit site-ului thestriker.com, Los Angeles FC l-a transferat deja pe Krastev şi acesta va evolua în Statele Unite în acest sezon.

Krastev va juca la LA FC până în 2024, împrumutat de la Lommel, cu opţiune de cumpărare. Dacă vor să-l transfere definitiv, americanii de la Los Angeles FC vor trebui să achite şapte milioane de euro pentru Filip Krastev, "creierul" pe care oltenii l-au vrut pe "Ion Oblemenco".

Crescut la Slavia Sofia, Filip Krastev a fost cumpărat de Lommel cu 2,3 milioane de euro în 2020, însă a fost împrumut la Troyes, Cambuur sau Levski Sofia.

Sezonul trecut, Filip Krastev a marcat 9 goluri şi a livrat şase pase de gol în 40 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru bulgarii de la Levski.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafilip krastevlos angeles fc transfer filip krastev 

viewscnt
Articole similare