Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pică transferul lui Coman? Gigi Becali face un anunţ-surpriză: "Abia aştept să nu trimită banii"

ULTIMA ORĂ | Pică transferul lui Coman? Gigi Becali face un anunţ-surpriză: "Abia aştept să nu trimită banii"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a făcut, vineri, un anunţ-surpriză despre plecarea lui Florinel Coman (26 de ani) în Qatar, la Al Duhail. Transferul şeptarului "roş-albaştrilor" în Qatar ar putea pica, deoarece omul de afaceri din Pipera nu va fi de acord cu plata în rata a clauzei de reziliere.

S-a vehiculat varianta ca formaţia din Qatar, Al Duhail, să plătească clauză de reziliere a lui Florinel Coman, de cinci milioane de euro, în rate. Gigi Becali a spus clar, fără loc de interpretări, că nu ar fi de acord cu această variantă, astfel că mutarea la Al Duhail este în pericol.

Florinel Coman, transfer ratat în Qatar? Gigi Becali: "Cum vine asta, clauză plătită în rate?"

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că abia aşteaptă ca Al Duhail să nu trimită toţii banii de clauză într-o singură tranşă pentru a nu-l mai lăsa pe Florinel Coman să plece. Omul de afaceri îşi doreşte să îl folosească pe golgheterul echipei în preliminariile cupelor europene.

"Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii).

Cum să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa.

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Florinel Coman a marcat 19 goluri şi a livrat 11 pase decisive în 37 de meciuri (2818 minute) din toate competiţiile sezonului.

  • 6 - şase milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comantransferqataral duhail 

viewscnt
Articole similare