Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ruben de la Barrera pleacă de la Deportivo la Coruna. Cu ce echipă e aproape să semneze

ULTIMA ORĂ | Ruben de la Barrera pleacă de la Deportivo la Coruna. Cu ce echipă e aproape să semneze

Fotbal

Comentarii

Ruben de la Barrera, fostul antrenor al formaţiei Viitorul Constanţa, este deja istorie pentru Deportivo la Coruna.

Potrivit La Voz de Galicia, negocierile dintre Ruben de la Barrera şi UD Las Palmas i-au determinat pe oficialii lui Depor să se răzgândească în privinţa prelungirii acordului cu fostul tehnician al Viitorului.

Sursa citată notează că: ”Ruben de la Barrera şi-a pierdut încrederea în proiect, dar şi dorinţa de a rămâne la Depor. Antrenorul crede că proiectul necesită energie şi implicare totală din partea tuturor, precum şi încredere deplină, pentru ca Deportivo să poată ieşi din situaţia dificilă în care a intrat în ultimii ani”.

Iniţial, oficialii lui Deportivo s-au declarat foarte mulţumiţi de Ruben de la Barrera, care a reuşit să schimbe faţa echipei din momentul în care a preluat-o.

”Vrea să meargă la un club care are un proiect stabil, cu dorinţa reală de a se apropia de prima ligă” mai scrie La Voz de Galicia care anunţă despărţirea dintre Deportivo la Coruna şi Ruben de la Barrera.

UD Las Palmas, formaţia cu care a negociat deja de la Barrera, evoluează în Segunda Division şi este actualmente la mijlocul clasamentului. Las Palmas este pregătită de fostul antrenor de la Betis Sevilla, Pepe Mel, iar în lot se află câţiva jucători interesanţi precum Jese Rodriguez (ex Real Madrid şi Paris Saint Germain), Alvaro Lemos, Aythami sau Sergio Araujo (ex Barca).

Afla mai multe despre: ruben de la barreradeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare