Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Super transfer pentru Laurenţiu Reghecampf! Un golgeter brazilian vine să-l ajute să câştige titlul

ULTIMA ORĂ | Super transfer pentru Laurenţiu Reghecampf! Un golgeter brazilian vine să-l ajute să câştige titlul

Stranieri

Comentarii

Al Wahda s-a despărţit în această vară de Balasz Dzsudzsak, unul dintre starurile formaţiei lui Laurenţiu Reghecampf, la care gruparea de pe Al-Nahyan a renunţat de bună voie după expirarea contractului. În schimb, formaţia lui Reghecampf a transferat astăzi un super jucător brazilian.

Ofensiva lui Al Wahda se întăreşte din acest sezon cu Leonardo da Silva Souza, un fotbalist brazilian pentru care Al Ahli Jeddah plătea în vara anului trecut 4.5 milioane de euro. 11 goluri în 23 de partide a marcat Leonardo în sezonul trecut pentru Al Ahli şi alte 27 de reuşite are în tricoul lui Partizan Belgrad, între 2016 şi 2018.

Lenoardo a crescut practic în Europa, evoluând ca junior pentru Germinal Beerschot şi Fulham, iar mai târziu pentru Metalurg Donetk şi Anzhi.

Campion în Serbia cu Partizan Belgrad şi golgeter al campionatului din această ţară în sezonul 2016-2017, fotbalistul în vârstă de 26 de ani vine acum să-l ajute pe Reghecampf să se lupte pentru titlu în Emirate.

Al Wahda mai are în lot un marcoan şi un argentinian. Mourad Batna şi Sebastian Tagliabue au fost printre cei mai buni fotbalişti din campionat în sezonul trecut.

Tot la Al Wahda evoluează şi sud coreeanul Rim Chang Woo, un fundaş în vârstă de 26 de ani. Leonardo da Silva completează acum legiunea strâină a echipei lui Laurenţiu Reghecampf şi este aşteptat cu entuziasm de fanii de pe Al Nahyan Stadium. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfleonardo da silvatransferurial wahda 

viewscnt
Articole similare