Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre Olimpiu Moruţan. Anunţul impresarului: „Poate pleca în orice momente de la FCSB”

Ultimele informaţii despre Olimpiu Moruţan. Anunţul impresarului: „Poate pleca în orice momente de la FCSB”

Superliga

Comentarii

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan (21 de ani), a vorbit despre starea jucătorului şi despre ofertele pe care le are acesta.

Impresarul a lăsat de înţeles că Moruţan ar putea oricând să îşi ia zborul de la FCSB. Vulturar a dezvăluit echipa care îl doreşte cel mai insistent pe mijlocaş: Al Ain, care a făcut o ofertă de 10 milioane de euro în schimbul internaţionalului român. 

„În acest moment sunt multe discuţii, speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face.

„Echipele se interesează şi de viaţa extrasportivă a jucătorului”

Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Azi chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viaţa extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri.

Cu siguranţă Spania ar fi cel mai bun campionat pentru el, dar trebuie să şi existe oferte de acolo. Dar şi Portugalia şi Germania cred că ar fi pe stilul lui. E posibil să plece în vară, 50% – 50%”, a declarat Florin Vulturar, impresarul fotbalistului român.

Olimpiu Moruţan  este cel mai bun pasator din Liga 1, cu 11 assist-uri, are 6 goluri în cele 23 de partide.

„De la 12 milioane la 20 de milioane cât cere Becali, e o diferenţă destul de mare”

„Discutăm de la 20 de milioane de euro, am vorbit cu domnul Becali şi asta e politica dumnealui de transferuri. E o sumă destul de importantă pentru un fotbalist din România. De la 12 milioane de euro la 20 de milioane de euro, e o diferenţă destul de mare”, a declarat Florin Vulturar la Fotbal Look.

  • 2.000.000 de euro este cota lui Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare