Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre stadionul Steaua. Când va fi predat către CNI

Ultimele informaţii despre stadionul Steaua. Când va fi predat către CNI

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a vorbit despre situaţia în care se află stadionul Ghencea, cel care va fi reconstruit pentru EURO 2020. De asemenea, oficialul stelist spune că are şi alte proiecte pentru dezvoltarea Complexului Sportiv Steaua.

Cristian Petrea spune că stadionul din Ghencea se află în grafic pentru reconstrucţie. Comandantul CSA Steaua susţine că în această perioadă se face studiul de fezabilitate, iar la începutul anului va fi predat către CNI. Cel mai probabil, lucrările de demolare ar urma să înceapă în primăvara lui 2018.

”Cu stadionul central suntem în grafic, cu Compania Naţională de Investitii. Dumnealor realizează acum studiul de fezabilitate, să înceapă lucrările pentru EURO 2020. Cred că in ianuarie - februarie stadionul va fi predat către Compania Naţională de Investiţii”, a declarat Cristian Petrea la microfonul Telekom Sport.

Noua arenă din Ghencea va avea 30.000 de locuri şi lucrările ar trebui finalizate în toamna lui 2019. Modelul stadionului va fi o combinaţie între Allianz Arena şi Commerzbank Arena, din Frankfurt.



Cristian Petrea spune însă că nu va fi singura noutate din Complexul Ghencea. Conducătorul CSA Steaua susţine că există un proiect şi pentru o sală polivalentă, ce ar urma să aibă aproximativ 3.000 de locuri. Aici ar urma să joace echipele de handbal, baschet şi volei.

”Avem proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii sportive şi aici vorbesc despre Complexul Ghencea. Ne dorim o sală polisportivă, astfel încât ale noastre echipe angrenate la handbal, volei, baschet să beneficieze de o infrastructură modernă. Ideal ar fi o capacitate de 2.800-3.000 de locuri, pentru că vorbim despre a organiza inclusiv o competiţie de nivel internaţional, participarea într-o cupă europeană”, a mai spus Cristian Petrea.

Afla mai multe despre: csa steauastadion steauacristian petrea 

viewscnt
Articole similare