Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul coş I Craiova Streetball încheie sezonul de baschet 3x3 în aer liber în acest week-end

Ultimul coş I Craiova Streetball încheie sezonul de baschet 3x3 în aer liber în acest week-end

Baschet

Comentarii

Peste 200 de jucători vor participa sâmbătă şi duminică, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, la ultimul turneu de baschet 3x3 în aer liber din acest an, care face parte din circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour.

Craiova Streetball, eveniment organizat cu sprijinul Directiei pentru Sport şi Tineret Dolj şi a Primăriei Municipiului Craiova, face parte din Craiova Sport Fest, o manifestare de amploare care sărbătoreşte Săptămâna Europeană a Sportului, 23-30 septembrie.

Echipe din România, Serbia şi Bulgaria se vor duela la categoria Open Masculin pentru marele premiu în bani în valoare de 3000 de lei, valoarea totală a premiilor la toate categoriile depăşind 10.000 de lei.

Cele două terenuri instalate în Piaţa Mihai Viteazul vor fi animate timp de două zile de baschetbalişti de toate vârstele dar şi de spectatori care la rândul lor vor avea şansa să participe la numeroasele concursuri cu premii organizate pe parcursul competiţiei.

Baschetul 3x3 a fost inclus în acest an pe lista disciplinelor olimpice şi va fi prezent în programul ediţiei Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. 

Afla mai multe despre: 3la3craiovabaschetsport arena streetball 

viewscnt
Articole similare