Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant din Liga 1 care a marcat un gol în 13 meciuri a fost de urgenţă chemat la naţională

Un atacant din Liga 1 care a marcat un gol în 13 meciuri a fost de urgenţă chemat la naţională

Superliga

Comentarii

Jeremy Bokila a fost chemat de urgenţă la naţionala Republici Democrate Congo, din cauza problemelor de lot cu care se confruntă Jean-Florent Ibenge. Atacantul congolez a avut 13 apariţii în acest sezon, dar a marcat un singur gol.

Socotelile lui Jean-Florent Ibenge, selecţionerul Republicii Democrate Congo, nu s-au potrivit cu realitatea. Mai mulţi jucători care au fost convocaţi fie s-au accidentat, fie au refuzat convocarea. Congolezii s-au trezit astfel că nu se pot baza pe Nicaise Kudimbana  (Royal Antwerpen), Remy Mulumba (Ajaccio), Paul–Jose Mpoku (Standard de Liege), Gael Kakuta (Amiens), Chadrack Akolo (VBF Stuttgart) şi Jordan Botaka (Saint Trond).

Jean-Florent Ibenge a fost astfel să apeleze la soluţii de avare, adică jucători fără experienţă la echipa naţională sau care sunt ieşiţi din formă. Din ultima categorie face parte Jeremy Bokila. Atacantul de 28 de ani are 13 apariţii în acest sezon, dintre care 8 pentru Dinamo. Însă a reuşit un singur gol, în Gaz Metan - Dinamo 0-3. Cu toate acestea, a fost chemat la naţională.

Jeremy Bokila are 19 selecţii la naţionala Republicii Democrate Congo, pentru care a marcat de 6 ori. Selecţionata africană joacă ultimul meci din grupa de calificare pentru Rusia 2018 şi mai are doar şanse matematice. Tunisia se află pe primul loc, cu 13 puncte şi are nevoie de un egal cu Libia - ultima în grupă - pentru a se califica. Congo este pe locul 2, cu 10 puncte.
 

Afla mai multe despre: jeremy bokilaliga 1dinamocongo 

viewscnt
Articole similare