Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un campion mondial pe lista lui Atletico Madrid

Un campion mondial pe lista lui Atletico Madrid
Comentarii

Operaţiunea Kalinic s-a îngreunat pentru echipa lui Diego Simeone, astfel ca Atletico Madrid a început să caute şi alte soluţii pentru ofensivă. În sezonul viitor, madrilenii ar putea avea încă un campion mondial în lot, pe langa Antoine Griezmann, Lucas Hernandez si Thomas Lemar.

Sky Sports scrie că formaţia pregătită de Diego Pablo Simeone este interesată de transferul atacantului francez, Olivier Giroud de la Chelsea.

Interesul madrilenilor are legătură cu dificultatea transferului croatului Kalinici de la AC Milan, dar şi cu relaţia bună dintre Giroud şi vedeta "colchonerilor", Antoine Griezmann.

Chiar daca nu a marcat niciun gol în 546 de minute disputate la turneul final din Rusia, Giroud este considerat un jucător important în angrenajul "cocoşilor" pentru că i-a permis prin prestaţia sa tactică, mai multă libertate de mişcare lui "Grizou".

Masivul atacant de 1.93 centimetri poate fi o soluţie interesantă pentru Simeone şi pentru că Atletico n-ar trebui să-l cumpere definitiv, englezii acceptând şi o ofertă de împrumut, notează Sky Sports. Tot împrumut ar fi vrut Atletico să-l aducă şi pe Kalinic, dar în cazul croatului, opţiunea de cumpărare definitivă devenea obligatorie la finalul sezonului.

Născut la Grenoble, Olivier Giroud a mai jucat în cariera sa la Montpellier, Tours, Istres, Arsenal şi echipa oraşului său natal. La Arsenal, Olivier a bifat 253 de meciuri şi a marcat 105 goluri. În sezonul 2017-2018, atacantul francez a îmbracat tricoul lui Chelsea, pentru care în 18 meciuri a marcat 5 goluri. 

Afla mai multe despre: giroudatletico madrid 

viewscnt
Articole similare