Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club de tradiţie va putea promova din sezonul următor! Veste uriaşă pentru fosta campioană a României

Un club de tradiţie va putea promova din sezonul următor! Veste uriaşă pentru fosta campioană a României

Liga 2

Comentarii

CSM Reşiţa are planuri măreţe pentru sezonul următor. Trupa din Valea Domanului se anunţa una dintre formaţiile din Liga 2 ce vor ataca promovarea în Superligă, iar fanii reşiţeni au început să viseze frumos.

CSM Reşiţa s-a descurcat mai mult decât onorabil în acest sezon de Liga 2, pentru o formaţie nou-promovată.

Deşi ”rossonerii din Banat” nu au reuşit să prindă un bilet pentru play-off, echipa nu are nicio emoţie în lupta pentru evitarea retrogradării, iar sezonul următor anunţă o provocare mult mai dificilă pentru trupa lui Flavius Stoican.

”AC Milan de România” are planuri mari! Reşita îşi propune să revină în Liga 1

CSM Reşiţa se numără printre cele opt echipe din Liga 2 care nu au avut drept de promovare în acest sezon.

Cristian Bobar, preşedintele clubului, a dezvăluit că reşiţenii au început deja demersurile pentru a deveni societate pe acţiuni din sezonul următor, CSM fiind împiedicată în sezonul actual în lupta pentru promovare de statutul de echipă de drept public.

”Suntem deja în discuţii şi vom face o asociaţie din care vor face parte Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Primăria Reşiţa, SC Pieţe Reşiţa SRL şi Asociaţia Toţi pentru Metalul Reşiţa. Consiliul Judeţean şi-a desemnat deja reprezentaţii, iar la următoarea şedinţă vor fi desemnaţi şi ceilalţi membri, conform procedurilor.

Noi trebuie să ne încadrăm până în luna iunie, atunci va trebui să depunem actele la Federaţia Română de Fotbal pentru a obţine dreptul de promovare în sezonul viitor. Mai sunt unele proceduri de făcut la tribunal şi la Agenţia Naţională pentru Sport.

Suntem puţin într-o cursă contra cronometru, dar cred că vom reuşi”, a spus Cristian Bobar pentru caon.ro.

CSM Reşiţa nu a mai participat în Liga 1 din sezonul 1999-2000. CSM Reşiţa are în palmares un titlu de campioană, cucerit în 1931, dar şi o Cupă a României, în 1954.

 

Afla mai multe despre: csm reşiţaliga 2 

viewscnt
Articole similare