Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un dinamovist are iar probleme cu viaţa extrasportivă! "E inadmisibil"

Un dinamovist are iar probleme cu viaţa extrasportivă! "E inadmisibil"galerie foto

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns la al 7-lea meci consecutiv fără victorie. Valentin Suciu îşi suspectează elevii că ar avea o viaţă extrasportivă dezordonată, care se reflectă în rezultatele slabe ale echipei.

„Inexplicabilul se produce cam des, asta este problema la noi. Trebuie să vedem fiecare jucător în parte ce a făcut şi nu mă refer numai la prestaţia din joc. Se întâmplă ceva, e inadmisibil să picăm aşa, fizic şi psihic, când toată lumea are toate condiţiile: salariile la zi, primele la zi. Se întâmplă ceva pe viaţa extrasportivă. O să analizăm şi cine se face vinovat trebuie să răspundă, pentru că în fotbal, dacă nu joci cu sufletul şi nu eşti determinat, nu ai nicio şansă”, a spus Valentin Suciu.

„Patrick e un jucător foarte talentat, dacă nu unul dintre cei mai talentaţi din România. Am discutat foarte mult cu el, din păcate nu prea a înţeles unele momente. Sper să se trezească şi el la realitate. Are o şansă enormă la noi, unde îşi poate confirma valoarea şi poate să ajungă un jucător de bază la o echipă de top. Dar, cu atitudinea pe care o are, din păcate nu poate. Rămâne de văzut dacă o să îşi schimbe mentalitatea, în primul rând, pentru că acolo are probleme!", a mai declarat antrenorul.

Afla mai multe despre: sepsivalentin suciupatrickviata extrasportivaprobleme 

viewscnt
Articole similare